РАЗРАБОТКА БЕТОНОСМЕСИТЕЛЯ ГРАВИТАЦИОННО-ПРИНУДИТЕЛЬНОГО ДЕЙСТВИЯ ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ БЕТОННЫХ СМЕСЕЙ РАЗЛИЧНОЙ ПОДВИЖНОСТИ :



Название:
РАЗРАБОТКА БЕТОНОСМЕСИТЕЛЯ ГРАВИТАЦИОННО-ПРИНУДИТЕЛЬНОГО ДЕЙСТВИЯ ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ БЕТОННЫХ СМЕСЕЙ РАЗЛИЧНОЙ ПОДВИЖНОСТИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми; показано зв'язок роботи з науковими програмами, планами, темами; сформульовано мету і завдання досліджень; визначено об'єкт, предмет і методи досліджень; вказано наукову новизну та практичне значення отриманих результатів; описано особистий внесок здобувача; наведено відомості про апробацію результатів роботи та список публікацій, структуру і обсяг дисертації.


У першому розділі наведено аналіз відомих робіт Ю.М. Баженова,
В.А. Баумана, А.А. Борщевського, М.В. Буніна, Д.П. Волкова, А.Є. Десова,
І.А. Ємельянової, К.М. Корольова, В.Д. Мартинова, О.Г. Маслова, К.В. Михайлова, М.К. Морозова, І.І. Назаренка, О.Г. Онищенка, В.П. Сергєєва, Ф. Стренка,
Л.А. Хмари та інших. Показано конструкції змішувачів гравітаційного і примусового принципів дії, які використовуються для приготування бетонних сумішей різного призначення.


Наведено результати відомих теоретичних досліджень роботи бетонозмішувачів різних конструктивних рішень. Показано необхідність подальшого вивчення процесів перемішування компонентів бетонних сумішей, особливостей взаємодії робочих органів машин з сумішшю, що є метою створення нових бетонозмішувачів та вдосконалення існуючих.


Другий розділ присвячено теоретичним дослідженням бетонозмішувача гравітаційно-примусової дії.


Пропонується конструкція бетонозмішувача гравітаційно-примусової дії
(рис. 1), що складається з корпусу циліндричної форми,
на внутрішніх стінках поверхні якого закріплені лопатки, які встановлені рядами по периметру уздовж всієї його довжини. Всередині корпусу розміщено горизонтальний вал зі своїми лопатками, що закріплені на ньому по гвинтовій лінії. Корпус змішувача і лопатевий вал обертаються в протилежних напрямках.


Поєднання змішувачів гравітаційного та примусового принципів дії в одній машині дозволяє отримати новий комбінований спосіб перемішування компонентів суміші, в основі якого лежить каскадний режим роботи машини (рис. 2).


У робочий простір корпусу змішувача, де на внутрішній поверхні закріплені лопатки і де обертається горизонтальний лопатевий вал, завантажуються вихідні компоненти будівельної суміші. Коли лопатки корпусу змішувача під час його обертання підіймаються у верхню частину робочого простору машини, частинки суміші вільно сходять з їх поверхні, потрапляючи на лопатки обертового валу, що встановлені назустріч лопаткам корпусу. З лопаток валу частки суміші у нижній частині робочого простору примусово знову попадають на лопатки обертового корпусу машини, і процес їх руху повторюється. Такий рух частинок суміші в робочому просторі змішувача між лівою та правою торцевими стінками забезпечує каскадний режим роботи машини (рис. 2).


 


Для побудови математичної моделі руху частинок бетонної суміші по лопатках по всій довжині змішувача пропонується тривимірна модель в системі вісей z, x, y (рис. 3). 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины