Інформаційна технологія для тонопередачі та налагодження офсетних фарбодрукарських систем :



Название:
Інформаційна технологія для тонопередачі та налагодження офсетних фарбодрукарських систем
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі подано загальну характеристику роботи, обґрунтовано її акту­альність, сформульовано мету та головні задачі дослідження, визначено основні методи вирішення сформульованих завдань, окреслено наукову но­­визну роботи.


У першому розділі «Огляд літератури за темою» проаналізовано фарбові апарати офсетних друкарських ма­шин, математичні моделі, які описують статичні і динамічні режими роботи і при­пу­щення при яких вони побудовані. Показано, що наявні моделі є складні та опи­су­ють фарбову систему як об’єкт регулювання, та в меншій мірі як систему від­тво­рен­ня і передачі фарбових зображень з форми на задрукований матеріал, що є їх не­до­лі­ком.


Здійснено огляд інформаційних технологій приготування тексту і графічної інформації до друкування, методи і алгоритми обробки зображень і синтез тонопередачі у комп’ютерних видавничих системах і визначено умови, за яких вони можуть забезпечити якісне тиражування відбитків і що обмежує їх застосування. У кінці розділу сформовано основні напрями і задачі дисертаційних досліджень.


 


У другому розділі «Аналіз статичних властивостей фарбо-друкарських систем» обґрунтовано і розвинуто статичні моделі типових офсетних фарбодру­кар­ських систем і на їх основі побудовано номограми, подачі і розходу фарби, виз­начено чутливість систем до зміни заповнення форми дру­ку­валь-ни­ми елементами на різних діапазонах тонопередачі для різних пара­мет­рів, виз­на­че­но структури, які мають найменшу чутливість, атож є кращими.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины