УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МАШИН ДЛЯ НАРЕЗАНИЯ ГАСТРОНОМИЧЕСКИХ ПРОДУКТОВ :



Название:
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МАШИН ДЛЯ НАРЕЗАНИЯ ГАСТРОНОМИЧЕСКИХ ПРОДУКТОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:
ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дослідження та її зв'язок з науковими темами, сформульовано мету, завдання, предмет і об’єкт дослідження, визначено наукову новизну та практичне значення отриманих результатів, вказано особистий внесок здобувача, наведено дані про апробацію результатів роботи, наукові публікації, структуру та обсяг роботи.


У першому розділі «Сучасний стан теорії різання і перспективи вдосконалення конструкцій машин для різання гастрономічних продуктів» проаналізовано основні закономірності механіки руйнування продукту, особливості конструкцій сучасних машин для нарізання гастрономічних продуктів, конструктивні параметри різального інструменту, способи різання харчового продукту дисковим ножем та переваги ковзаючого різання. Аналіз літератури показав, що на сьогоднішній день не розроблено теорію процесу різання гастрономічних продуктів, яка б пояснювала якісні та кількісні закономірності.


Встановлено, що руйнування твердих тіл під дією зовнішніх сил відбувається в основному за наявності в тілі хоча б однієї з трьох умов: локальне перенапруження поверхневих мікрооб'ємів, наявність у структурі тіла дефектних місць та розвиток у тілі великих пружних або пластичних деформацій.


 


Проведено аналіз ефективності процесів та пристроїв для процесу нарізання хар-чових продуктів. Визначено та обґрунтовано одиничні й комплексні показники якості машин для нарізання гастрономічних продуктів для виявлення найбільш конкурентоспроможних (рис. 1).  На основі оцінки та аналізу технічного рівня і якості машин обґрунтовано вибір базової машини для досліджень. Найбільш високий показник технічного рівня 0,94 має машина МРГ-300А. Саме її було обрано як базову машину для подальшого дослідження.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины