ЗАКОНОМІРНОСТІ ФІЛЬТРАЦІЙНОГО СУШІННЯ ЛУЩЕНОГО БЕРЕЗОВОГО ШПОНУ У ПАКЕТІ



Название:
ЗАКОНОМІРНОСТІ ФІЛЬТРАЦІЙНОГО СУШІННЯ ЛУЩЕНОГО БЕРЕЗОВОГО ШПОНУ У ПАКЕТІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, показано зв’язок роботи з науковими програмами, сформульовано мету й задачі дослідження, їхню наукову новизну та практичне значення, зазначено особистий внесок автора, наведено загальну характеристику роботи та дані про апробацію роботи, відомості про публікації за темою дисертації та впровадження результатів дослідження.


У першому розділі зроблено критичний аналіз науково-технічних публікацій щодо особливостей технології виготовлення шпону та методів його сушіння, проведено огляд фільтраційного методу для висушування листових матеріалів. Відзначено, що значний внесок в розвиток теорії, обладнання і технології сушіння шпону внесли такі вчені як Стерлін Д.М., Книш В.А., Бехта П.А., Ханик Я.М. та інші. Сформульовано завдання теоретичних і експериментальних досліджень.


У другому розділі розглядаються теоретичні основи: гідродинаміки фільтраційного процесу сушіння листових матеріалів; зовнішнього теплообміну теплового агенту із сухим листовим матеріалом та тепломасообміну в процесі сушіння вологого листового матеріалу; кінетики фільтраційного процесу сушіння листових матеріалів. Представлено характеристику березового лущеного шпону, як об’єкту сушіння. Для реалізації фільтраційного методу сушіння шпону обґрунтовано доцільність формування листів шпону у пакети

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины