ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ РАБОТЫ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБОРУДОВАНИЯ ВО ВРЕМЯ ТЕРМООБРАБОТКИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ



Название:
ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ РАБОТЫ ХОЛОДИЛЬНОГО ОБОРУДОВАНИЯ ВО ВРЕМЯ ТЕРМООБРАБОТКИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовується актуальність теми дисертації, відображається зв'язок з державними програмами і темами, сформульовано мету і завдання дослідження. Наведено нові наукові результати, конкретний особистий внесок здобувача, відомості про апробацію результатів дисертації та основні публікації.


У першому розділі проведений огляд і аналіз результатів досліджень різних авторів, пов'язаних з акумуляцією холоду. Огляд і аналіз показують, що на підприємствах, що виробляють холод для різних технологічних цілей, в системах кондиціювання повітря житлових, адміністративних і виробничих будівель і у великій кількості інших будівель впровадження акумуляторів холоду дозволяє досягти економії енергоресурсів, знизити фінансові витрати на виробництво холоду, зменшити необхідні потужності холодильного устаткування, стабілізувати температурні режими в періоди пікових навантажень на устаткування.


У другому розділі проведено дослідження динаміки зміни режимних параметрів холодильної установки, зокрема температур кипіння, конденсації, камери, продукту; теплових навантажень на прибори охолоджування і компресор при фіксованому об'ємі, описуваному поршнями. Розроблена математична модель, що дозволяє здійснювати прогноз технологічних процесів на діючих об'єктах.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины