ТЕХНОЛОГИЯ ИЗГОТОВЛЕНИЯ СЛОЖНОПРОФИЛЬНЫХ КРИВОЛИНЕЙНЫХ ДЕТАЛЕЙ САМОЛЕТА ИЗ КОМПОЗИЦИОННЫХ МАТЕРИАЛОВ НА ОСНОВЕ ПЛЕТЕНОЙ АРМАТУРЫ



Название:
ТЕХНОЛОГИЯ ИЗГОТОВЛЕНИЯ СЛОЖНОПРОФИЛЬНЫХ КРИВОЛИНЕЙНЫХ ДЕТАЛЕЙ САМОЛЕТА ИЗ КОМПОЗИЦИОННЫХ МАТЕРИАЛОВ НА ОСНОВЕ ПЛЕТЕНОЙ АРМАТУРЫ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтувано тему дисертації, розкрито наукову новизну й практичне значення результатів роботи, особистий внесок автора, наведено інформацію про апробацію результатів, публікації й структуру роботи.


У першому розділі проведено огляд та аналіз існуючих технологічних процесів і обладнання для реалізації різних технологічних прийомів у вітчизняному й зарубіжному літакобудуванні при створенні складнопрофільних конструкцій із КМ.


Унаслідок проведеного аналізу в першому розділі встановлено, що використання шнурової арматури в конструкціях із КМ на сьогодні не настільки значне, як використання традиційних армуючих наповнювачів, через недостатнє дослідження цього типу армуючого матеріалу й не вивченість його переваг і можливостей використання. Проте вже існують приклади успішної реалізації цього нового типу армуючого матеріалу й доведено його ефективність для певного типу конструкцій.


На основі проведеного огляду було сформульовано мету й завдання дисертації.


У другому розділі розроблено математичну модель визначення об’ємного вмісту композита, армованого плетеним рукавом

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины