метод и ИНФОРМАЦИонНАя ТЕХНОЛОГИЯ дифференциальной диагностики распространенных дерматозов :



Название:
метод и ИНФОРМАЦИонНАя ТЕХНОЛОГИЯ дифференциальной диагностики распространенных дерматозов
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтована актуальність теми дисертації, проведений огляд стану проблеми, сформульовані задачі дослідження, визначені об’єкт, предмет і методи дослідження, позначений особистий внесок здобувача в опублікованих роботах, надана інформація про апробацію результатів дисертаційної роботи.


У першому розділі дисертації проведено огляд та аналіз існуючих методів і систем діагностики поширених дерматозів та показано, що жоден з існуючих методів цілком не охоплює всієї специфіки задачі диференційної діагностики поширених дерматозів.


Існуючі математичні методи діагностики дерматологічних захворювань працюють з однорідним простором ознак, тобто всі ознаки рівноправні. Хоча досвідчений лікар при постановці діагнозу користується більш складними, не рівноправними ознаками, що враховують не тільки вираженість ознаки, але і її важливість при діагностиці даного захворювання та імовірність прояву при патології. При цьому задача диференційної діагностики дерматологічних захворювань є багатокритеріальною.


У цьому розділі обумовлена необхідність розробки математичної моделі, методу й інформаційної технології диференційної діагностики дерматологічних захворювань, що дозволить вирішити питання: об’єктивізації та формалізації дерматологічної діагностики; надійної диференційної діагностики різних груп захворювань, що важко розрізнити; урахування діагностичної ваги та імовірності проявлення кожного з параметрів для певного захворювання; кількісної оцінки одержуваної від експертів інформації.


У другому розділі проведена формалізація задачі диференційної діагностики захворювань шкіри, розроблені математична модель і методи диференційної діагностики поширених дерматозів, визначення інформативних діагностичних ознак та оптимізації діагностичних коефіцієнтів.


Для розробки математичної моделі та методу диференційної діагностики поширених дерматозів була розглянута наступна задача.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины