АСИНХРОННИЙ ДВИГУН З ПОРОЖНИСТИМ ПЕРФОРОВАНИМ РОТОРОМ ДЛЯ ТЕПЛОГЕНЕРАЦІЙНИХ СИСТЕМ



Название:
АСИНХРОННИЙ ДВИГУН З ПОРОЖНИСТИМ ПЕРФОРОВАНИМ РОТОРОМ ДЛЯ ТЕПЛОГЕНЕРАЦІЙНИХ СИСТЕМ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


         У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, показано зв'язок роботи з науковими темами, сформульовані мета та задачі дослідження, визначено наукову новизну та практичне значення отриманих результатів, наведені дані щодо апробації та структури дисертації.


У першому розділі проведено аналіз конструкцій і проблеми створення електричних машин, що працюють в системах нагріву та переміщення рідин, суміщаючи ротор з виконавчим механізмом та використовуючи дисипативну складову енергії як корисну. Надано загальну характеристику асинхронного двигуна (АД) для теплогенераційних систем і обґрунтовано структуру електромагнітного ядра та системи охолодження, яка відрізняється тим, що ротор виконується порожнистим перфорованим, поєднаним з виконавчим механізмом, робоче технологічне середовище є охолоджуючим, що дозволяє радикально поліпшити ККД, масогабаритні та вартісні показники теплогенераційних систем. Зазначено необхідність розробки математичних моделей електромагнітних, електромеханічних та теплових процесів, що враховують особливості конструкції та вплив охолоджуючого середовища.


Другий розділ присвячений дослідженню електромагнітних та електромеханічних процесів, що протікають у АД з порожнистим перфорованим ротором (ППР) в усталених режимах роботи.


Ротор трифазного двигуна що розглядається, виконаний у вигляді порожнистого феромагнітного циліндра з крізними радіальними отворами. У загальному випадку нелінійна магнітна система АД з ППР складається з декількох феромагнітних тіл з нелінійними фізичними властивостями матеріалів, оточених магнітно-лінійним середовищем. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины