УПРАВЛЕНИЕ МАТРИЧНЫМИ ПРЕОБРАЗОВАТЕЛЯМИ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ СКОЛЬЗЯЩИХ РЕЖИМОВ



Название:
УПРАВЛЕНИЕ МАТРИЧНЫМИ ПРЕОБРАЗОВАТЕЛЯМИ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ СКОЛЬЗЯЩИХ РЕЖИМОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету і задачі дисертаційної роботи, описано об`єкт, предмет і методи дослідження. Викла-дено наукову новизну і практичне значення результатів досліджень, визначено особистий внесок автора, наведено дані про зв`язок роботи з науковими про-грамами, апробацію результатів роботи, публікації та впровадження.


 


В першому розділі проведено огляд відомих стратегій та методів керу-вання МП, що дозволило виявити переваги та недоліки існуючих рішень.


Використання зворотнього зв`язку по вихідних струму та напрузі МП в поєднанні із врахуванням розривності характеристики ключового перетворю-вача дозволяє отримати високі статичні та динамічні характеристики МП. Всі способи керування МП, що не передбачають формування синусоїдального вхід-ного струму і забезпечення коефіцієнта потужності, близького до одиниці зі сторони входу, можуть знаходити обмежене застосування лише у випадках відсутності жорстких вимог з електромагнітної сумісності ПЧ з мережею жив-лення. Найбільш перспективним визнано використання векторної ШІМ в класі систем із змінною структурою, як таких, що задовольняють всім вимогам, що висуваються до МП у складі електроприводу змінного струму. Аналіз сучас-ного стану розвитку силових напівпровідникових приладів та програмно-апа-ратних засобів керування дозволяє зробити висновок, що в практичних силових схемах доцільним є застосування IGBT модулів з чіпами серії Trench 4 та CAL-діодами, а при розробках векторних систем керування необхідну швидкодію забезпечить використання DSP-контролерів та матриць CPLD.


Сформульовано основні наукові задачі, які необхідно вирішити в даній дисертаційній роботі.


 


 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины