МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ПОДДЕРЖКИ ПРИНЯТИЯ ИНВЕСТИЦИОННЫХ РЕШЕНИЙ



Название:
МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ПОДДЕРЖКИ ПРИНЯТИЯ ИНВЕСТИЦИОННЫХ РЕШЕНИЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, сформульовано основну мету та задачі дослідження, охарактеризовано наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, наведено інформацію про впровадження результатів роботи, їх апробацію та публікації.


У першому розділі проведено аналіз основних проблем і задач процесу прийняття інвестиційних рішень. Проаналізовано основні класи інвестиційних задач та основні проблеми, які виникають при їх розв’язанні в компаніях, що займаються інвестиційною діяльністю. Систематизовані підходи до розв’язання цих задач. У наукових дослідженнях вчених Беня Т. Г., Бланка І. А., Величка Є. Г., Єндовицького Д. А., Лудченка Я. О., Недосєкіна А. О., Норткотта Д., Пересади А. А., Прилипка С. І., Савчука В. П., Щукіна Б. М. розглядаються питання оцінки ефективності інвестиційних проектів та капітальних вкладень. В роботах дослідників Баффет У., Марковиць Г., Шарп У. приділено увагу теорії портфельного інвестування. Питання управління портфелем висвітлюються у роботах Матвєєва А. А., Новікова Д. А., Цвєткова А. В. Наукові роботи Волковича В. Л., Ларичева О.І., Сааті Т. присвячені проблемам прийняття рішень. Проаналізовані існуючі програмні системи та інформаційні технології, що використовуються при розв’язанні інвестиційних задач. Відмічено, що підходи до використання інформаційно-аналітичних технологій в інвестиційній сфері знайшли відображення в рішенні локальних задач.


 


Другий розділ присвячено розробці технології прийняття інвестиційних рішень в умовах великого обсягу та динамічності внутрішньої та зовнішньої інформації. Предметним полем розробки інформаційної технології є інвестиційні аспекти діяльності компанії. Дана технологія представлена як шість пов’язаних етапів (рис. 1). Кожний етап включає розв’язання множини задач.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины