АВТОМАТИЗАЦИЯ ПОСТРОЕНИЯ И ОБРАБОТКИ ПРОДУКЦИОННЫХ ПРАВИЛ ДЛЯ ДИАГНОСТИКИ КОМПЬЮТЕРНЫХ СИСТЕМ



Название:
АВТОМАТИЗАЦИЯ ПОСТРОЕНИЯ И ОБРАБОТКИ ПРОДУКЦИОННЫХ ПРАВИЛ ДЛЯ ДИАГНОСТИКИ КОМПЬЮТЕРНЫХ СИСТЕМ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

основний ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано основну мету і завдання дисертаційної роботи, визначено наукову новизну і практичну значущість отриманих результатів, наведено відомості про апробацію та впровадження результатів.


У першому розділі проаналізовано існуючі підходи до діагностики комп'ютерних систем і мереж за допомогою експертних систем. Цей аналіз показує, що найбільш розповсюдженою формою подання знань експерта є продукційні системи в поєднанні з іншими формами подання знань (моделі, міркування на основі досвіду, фрейми).


Розглядаються комп'ютерні системи як сукупність комп'ютерних засобів, об'єднаних конструктивно і/або функціонально для виконання деяких необхідних функцій при заданих умовах експлуатації. Одним з основних засобів підтримки працездатності комп'ютерної системи є технічне діагностування. Основне призначення систем діагностики – скорочення часу простою і ліквідація «вузьких місць» комп'ютерної системи за допомогою автоматичної ідентифікації несприятливих ситуацій.


 


Наведено класифікацію основних видів показників для оцінки надійності та здатності до діагностування комп’ютерних систем. Розглянуто показники безвідмовної роботи, ремонтоздатності, довговічності, експлуатаційної готовності, комплексні показники здатності до діагностування. Наведено класифікацію відмов. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины