ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЙ ОПОРНО-ПОВОРОТНИХ ПРИСТРОЇВ АВТОМОБІЛЬНОГО КРАНУ



Название:
ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЙ ОПОРНО-ПОВОРОТНИХ ПРИСТРОЇВ АВТОМОБІЛЬНОГО КРАНУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і задачі досліджень, визначено наукову новизну одержаних результатів та їх практичне значення.


У першому розділі «Оцінка та аналіз параметрів і конструкцій опорного та поворотного обладнання дорожньо-будівельної техніки», здійснена оцінка конструктивних відмінностей існуючих опорно-поворотних пристроїв (ОПП), виконаний аналіз методів їхнього розрахунку, проведено аналіз методів прогнозування ресурсу металоконструкцій ОПП, визначено мету та задачі досліджень. В розвиток створення конструкцій ОПП будівельної та дорожньої техніки значний внесок внесли вчені і інженери: Андрієнко М.М., Волчек Н.В., Зайцев Л.В., Клашанов Ф.К., Колєсник М.П., Недорезов І.А., Тотолін П.Е. та інші. Теоретичною базою надійності та прогнозування ресурсу металоконструкцій ОПП слугували дослідження Баловнєва В.І., Волкова Д.П., Григорова О.В., Казака С.А., Ловейкіна В.С., Нічке В.В., Ряхова В.А., Хмари Л.А., Хазова Б.Ф. та інші.


Завдячуючи цим роботам, визначені напрямки розвитку конструкцій ОПП, що і стало основою для формування мети і задач даного дисертаційного дослідження.


 


Другий розділ «Дослідження напруженого стану опорно-поворотного пристрою під дією різних навантажень» присвячений розгляду напружено деформованого стану (НДС) опорного контуру крана, контактних напружень та деформацій, що виникають в результаті взаємодії тіл кочення і бігових доріжок ОПП та навантаження на кріпильні болти.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины