ОБОСНОВАНИЕ ПАРАМЕТРОВ ИНТЕСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ОБЕЗВОЖИВАНИЯ УГОЛЬНЫХ ШЛАМОВ :



Название:
ОБОСНОВАНИЕ ПАРАМЕТРОВ ИНТЕСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ОБЕЗВОЖИВАНИЯ УГОЛЬНЫХ ШЛАМОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтована актуальність теми і сформульована наукова задача, мета, задачі досліджень, предмет і об'єкт досліджень, наведена наукова новизна і практична значущість одержаних результатів, представлені наукові положення, що виносяться на захист, а також інформація про апробацію результатів дисертаційної роботи і публікації за її темою.


У першому розділі проаналізовані основні напрямки досліджень процесу фільтрування осадів шламової крупності. Аналіз цих робіт виявив необхідність дослідження процесів, які відбуваються в порах осадів на мікрорівні при прикладенні зсуву з різною швидкістю. На базі аналізу сформульовані мета і задачі дослідження.


         У другому розділі відповідно до першої задачі було виконане дослідження пересування фронту розділу повітряної та рідинної фаз в осаді, гідродинамічних характеристик осадів вуглезбагачення, визначення необхідного максимального часу фільтрування для різних умов, а також впливу проникності осадів на пересування вологи в порах.


         Аналітичне дослідження виконане для умов, коли напрям пересування рідини в порах співпадає з напрямом градієнту діючої сили, що має місце в багатьох випадках фільтрації, зокрема на стрічкових вакуум-фільтрах. При дослідженні прийняті наступні припущення: 1) суспензія має таку концентрацію твердої зернистої фази, коли відсутнє її розшарування по висоті; 2) видалення вологи розглядається як рух води в пористому тілі під дією градієнту тиску на різних кінцях пори; 3) температура в процесі постійна; 4) пористе середовище є нестисковим і має постійну проникність; 5) швидкість пересування стрічки фільтру постійна.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне
Дамм, Екатерина Вячеславовна Совершенствование отраслевого управления птицеводческим подкомплексом региона: на материалах Новосибирской области