МОДЕЛІ, МЕТОД ТА ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ЗОВНІШНЬОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ SQL-ЗАПИТІВ ЗА УМОВ СТРУКТУРНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ БАЗ ДАНИХ



Название:
МОДЕЛІ, МЕТОД ТА ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ЗОВНІШНЬОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ SQL-ЗАПИТІВ ЗА УМОВ СТРУКТУРНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ БАЗ ДАНИХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, сформульовано мету та основні задачі дослідження, показано зв'язок з науковими програмами, наведено наукову новизну та практичну цінність отриманих результатів, рівень апробації одержаних результатів, кількість публікацій за темою й особистий внесок автора.


У першому розділі здійснено аналіз стану задачі оптимізації ІС, наведено їх класифікацію та проведено аналіз механізмів взаємодії структурно-функціональних складових при організації роботи ІС на основі клієнт-серверної архітектури.


 


Визначено та проаналізовано чинники, що впливають на швидкість отримання інформації в ІС. Показано недоліки існуючих методів підвищення ефективності роботи ІС. Проведено аналіз проблеми оптимізації SQL–запитів. Досліджено алгоритми оптимізації SQL–запитів і представлено їх недоліки. Було виявлено, що механізми оптимізації запитів СКБД залежні від структури і характеристик БД (метаданих), є невід’ємною частиною СКБД, обмежені в контексті структурної модернізації адміністратором СКБД. Тому актуальною є задача розробки оптимізатора, що буде незалежним від СКБД і структури БД (метаданих), потребуватиме мінімального терміну введення в експлуатацію, розглядатиме оптимізацію запитів як періодичний процес, що дозволить усунути недоліки існуючих оптимізаторів.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины