ВЫБОР ЭФФЕКТИВНЫХ МОДЕЛЕЙ ВОЗВЕДЕНИЯ ЖИЛЫХ ЗДАНИЙ ПРИ ИЗМЕНЯЮЩЕЙСЯ ФИНАНСОВОЙ СИТУАЦИИ :



Название:
ВЫБОР ЭФФЕКТИВНЫХ МОДЕЛЕЙ ВОЗВЕДЕНИЯ ЖИЛЫХ ЗДАНИЙ ПРИ ИЗМЕНЯЮЩЕЙСЯ ФИНАНСОВОЙ СИТУАЦИИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ЗМІСТ РОБОТИ


Вступ. У вступі дисертації сформульовано основну задачу, що розв'язується у роботі, і її характеристики: актуальність, об'єкт і предмет досліджень, мету, задачі і методи досліджень, наукову новизну, особистий внесок здобувача, практичну цінність та апробацію результатів досліджень, зв'язок з науковими програмами, планами, темами, освітлено структуру і обсяг дисертації.


У першому розділі виконано аналіз житлового будівництва України в період з 2005 по 2012 рр. Особливу увагу приділено багаточисельним змінам основних показників, що характеризують житлове будівництво (величина інвестицій у житлове будівництво, обсяги введеного в експлуатацію житла, кількість збудованих квартир та ін.) Виконаний аналіз показав, що в розглянутий період фінансова ситуація на ринку житлового будівництва перетерплювала постійні зміни. Це дозволило зробити висновок про те, що в такій ситуації необхідно виконувати моделювання процесів будівництва житлових будівель. Розглянуто відомі способи моделювання будівельних процесів, такі як лінійні графіки, циклограми і сітьові моделі. Виконано аналіз переваг і недоліків кожної з цих моделей. При формулюванні наукової проблеми автор спирався на роботи попередників. Так, багатьма питаннями по моделюванню будівельних процесів, займалися такі видатні вчені, як Дікман Л.Г., Болотін С.О., Будніков М.С., Грабовий П.Г. та інші. Вивчення цих робіт показало, що традиційні способи моделювання будівельних процесів зведення будівель не завжди досконалі, а при змінах фінансової ситуації застосування цих моделей буває важко. Виконано оцінку можливості використання сучасних комп'ютерних програмних комплексів з управління проектами при моделюванні будівельних процесів зведення житлових будівель. Проведений аналіз показав, що розглянуті програмні продукти з управління проектами можуть бути використані при моделюванні процесів зведення житлових будівель.


У другому розділі наведено обґрунтування напрямку досліджень, сформульовано наукову гіпотезу, розроблено загальну методику та методи вирішення окремих завдань. При плануванні загальної методики і блок-схеми досліджень, яку показано на рис. 1, автор використовував досвід багатьох вчених і фахівців, таких як Афанасьєв О.О., Березюк А.М., Білоконь А.І., Вознесенський В.А., Вировий В.М., Галінський О.М., Гончаренко Д.Ф., Дорофєєв В.С., Друкований М.Ф., Кровяков С.О., Лагутін Г.В., Лівінський О.М., Ляшенко Т.В., Менейлюк О.І., Млодецькій В.Р., Радкевич А.В., Савйовський В.В., Снісаренко В.І., Федоренко П.П., Черненко В.К., Шалений В.Т., Югов А.М. та інших, завдяки роботам яких сформульовано основну концепцію досліджень та визначені методи її реалізації.


В якості робочої гіпотези зроблено наступне припущення. Якщо змоделювати зміни фінансової ситуації при будівництві житлової будівлі, наприклад, інтенсивності фінансування, то вартість, темпи будівництва і його терміни будуть також змінюватися. Причому ці зміни можна виконувати різними способами. А саме: збільшувати або зменшувати кількість бригад робітників, робочих змін на добу та робочих днів на тиждень і т.п. Такі зміни можна моделювати за допомогою відомих організаційно-технологічних моделей (циклограм, сітьових і лінійних графіків). 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне