ТЕОРІЯ І ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ЕНЕРГОМЕХАНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ ТЕПЛОВОЗА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО ЕКОНОМІЧНОСТІ І ТЯГОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ :



Название:
ТЕОРІЯ І ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ЕНЕРГОМЕХАНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ ТЕПЛОВОЗА ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО ЕКОНОМІЧНОСТІ І ТЯГОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, визначено мету та завдання дослідження, наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, особистий внесок автора у дослідження, рівень реалізації та впровадження наукових розробок, відомості про апробацію досліджень та публікації.


У першому розділі виконано аналітичний огляд сучасного стану досліджень підвищення тягових властивостей та економічності тепловозів. Значний внесок у вирішення цих проблем внесли: Є.П. Блохін, Б.Є. Боднар, В.О.Браташ, Н.М. Глаголєв, О.Л. Голубенко, М.І. Горбунов, Ю.М. Гусєвський, Ю.В. Дьомін, І.П. Ісаєв, Є.Є. Коссов, М.Л. Коротенко, Т.Ф. Кузнєцов,
А.П. Кудряш, Ю.М. Лужнов, Д.К. Мінов, А.П. Павленко, В.А. Пречиський,
А.Е. Сімсон, А.Д. Степанов, В.В. Ставров, Е.Д. Стрекопитов, Е.Д. Тартаковський, А.З. Хоміч, Г. Ітомік, К. Лонгстон, Х. Бауер, Г. Вербек, та ін., а також творчі колективи науково-дослідних і навчальних закладів.


 


Накопичений досвід проектної та дослідної роботи зі створення систем управління локомотивів свідчить, що одним з найважливіших завдань є вибір критеріїв оцінки ефективності заходів у виді комплексних показників. Доведено, що для оцінки тягових властивостей та економічності тепловозів доцільно використовувати інтегральні показники, а саме: середній на заданій дільниці шляху коефіцієнт тяги , який він може тривало розвивати без буксування, і комплексний показник економічності тепловозів в експлуатаційних умовах такого виду:

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины