НАУКОВІ ПРИНЦИПИ РОЗРОБКИ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ ДИЗЕЛІВ З ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОЮ ПАЛИВНОЮ АПАРАТУРОЮ



Название:
НАУКОВІ ПРИНЦИПИ РОЗРОБКИ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ ДИЗЕЛІВ З ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОЮ ПАЛИВНОЮ АПАРАТУРОЮ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі надано загальну характеристику роботи, розкрито сутність і стан наукової проблеми, обґрунтовано актуальність розглянутої теми, сформульовано мету, основні завдання дослідження та шляхи їх вирішення. Також наведено наукову новизну дисертації, практичну цінність одержаних результатів, особистий внесок здобувача в роботу.


У першому розділі розглянуті перспективи вдосконалювання паливних систем дизелів з погляду світового досвіду двигунобудування, наведені загальні вимоги до сучасної паливної апаратури, спрямовані на забезпечення зниження токсичності й рівня шуму двигуна при збереженні його паливної економічності, проаналізовані проблеми, з якими зіштовхуються проектувальники й дослідники електрогідравлічної паливної апаратури, а також позначена область проведення дослідження.


 


Дизельна паливна апаратура та регулятор частоти обертання колінчастого вала мають різноманітне конструктивне виконання й принцип дії, однак, виходячи з найбільш широкого застосування, можуть бути класифіковані в такий спосіб: паливна апаратура – гідромеханічна, електрогідравлічна; регулятор – механічний, електронний.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины