ОПТИМИЗАЦИЯ ПАРАМЕТРОВ МЕХАНИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ СЛЕЖЕНИЯ СПУСКОПОДЪЕМНОГО УСТРОЙСТВА ПОДВОДНЫХ АППАРАТОВ :



Название:
ОПТИМИЗАЦИЯ ПАРАМЕТРОВ МЕХАНИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ СЛЕЖЕНИЯ СПУСКОПОДЪЕМНОГО УСТРОЙСТВА ПОДВОДНЫХ АППАРАТОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми, її зв'язок з науковими програмами, планами, темами, указано особистий внесок автора у виконанні дисертаційної роботи. Показано наукова новизна роботи, теоретичне і практичне значення отриманих результатів та положення, яке виноситься на захист. Приведено відомості про апробацію результатів роботи, публікації автора за темою дослідження.


У першому розділі проаналізовано тенденції розвитку сучасних вітчизняних і зарубіжних СПП ПА і водолазних дзвонів (ВД).


Аналіз конструкцій механічних систем слідкування в пристроях океанотехніки для спуску і підйому ПА на основі вітчизняного досвіду проектування і створення дозволив визначити основні тенденції їх розвитку:


– режим слідкування на основі "пасивного" принципу слідкування (рис. 1), що забезпечується натягом у гнучких зв'язках за рахунок використання потенційної енергії стискання пружин (механічних, гідропневмоаккумуляторних і т. п.);


 


– режим слідкування на основі "активного" принципу, що забезпечується засобами електронної автоматики, які виробляють керуючі сигнали на виконавчі механізми (лебідки, гідромотори) таким чином, що при опусканні об'єкта механізм слідкування здійснює травлення, а при підйомі – вибирання гнучких зв'язків (рис. 2).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины