АВТОМАТИЗАЦИЯ ВИБРОРЫХЛИТЕЛЬНОЙ УСТАНОВКИ ДЛЯ РАЗГРУЗКИ СМЕРЗШИХСЯ СЫПУЧИХ ГРУЗОВ



Название:
АВТОМАТИЗАЦИЯ ВИБРОРЫХЛИТЕЛЬНОЙ УСТАНОВКИ ДЛЯ РАЗГРУЗКИ СМЕРЗШИХСЯ СЫПУЧИХ ГРУЗОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний зміст роботи


 


У вступі обґрунтована актуальність роботи, сформульовано мету, завдання та методи досліджень, визначено об’єкт та предмет роботи, викладена наукова новизна та практичне значення отриманих результатів.


У першому розділі проведено аналіз існуючих способів і засобів відновлення сипучості транспортованої гірничої маси в залізничних піввагонах, їхні переваги й недоліки. Встановлено, що останнім часом найбільш широке поширення в способах відновлення сипучості гірської маси отримали вібраційні установки, зокрема установка ВРУ, які працюють як самостійно, так і в комплексі з іншими засобами.


Аналіз методів автоматизації вібраційних технологій показав відсутність комплексної автоматизації, як розвантажувальних робіт, так і технологічного процесу вібророзпушення вугілля. Результати цих досліджень опубліковані в наукових роботах Базарова Н.Х., Биховського І.І., Пазюка М. Ю., Баумана В.А., Попова С.І., Лукомського С.І., Борщівського А.А., Зарубіна В.М.,         Капустіна Н.М., Головко В.І., Гавриша А.П., Войтенко В.І., Бідняка Г.І., Нудлера Г.І., Тульчіка І.К., Маміконова А.Г., Стефані Є.П., та ін При цьому автоматизація вібраційних установок у різних галузях промисловості була спрямована, в основному, на змінення окремих елементів конструктивної схеми вібромашин. Питання автоматизації керування вібророзпушувальним  процесом, як єдиної системи «вібраційна машина – розпушуюча маса» з урахуванням її зміни в процесі вібророзпушення, що призводить до зміни ефективних параметрів, до теперішнього часу не розглядалися. Автоматизацією вібророзпушувальної установки не займалися тому, що на рівні окремих конструктивних елементів вона позбавлена недоліків, властивих резонансним, ударно-вібраційним і пересувним віброустановкам, а на рівні керування вібророзпушувальним процесом – через відсутність необхідної технічної та електроної бази. Розвиток в області інформаційних технологій дозволяє вирішити ці проблемні питання та реалізувати цей проект. Тому в роботі були розглянуті основні принципи сучасних систем автоматизованого керування технологічними процесами для розробки АСК вібророзпушення змерзлого вугілля при розвантаженні залізничних вагонів.


 


У другому розділі дисертації проведено аналіз технологічного циклу розвантажувально-навантажувальних робіт у морському торговельному порту «Южний», де вперше була запроваджена вібророзпушувальна установка, розглянуто механізм вібродії і отримана інформація про фізико-механічні властивості змерзлого агрегованого вугілля для налаштування автоматичного режиму ефективної роботи віброзпушувача.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины