МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ СИНТЕЗА СИСТЕМЫ ОФИСОВ ПО УПРАВЛЕНИЮ ПРОГРАММАМИ ПРОЕКТНО-ОРИЕНТИРОВАННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ



Название:
МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ СИНТЕЗА СИСТЕМЫ ОФИСОВ ПО УПРАВЛЕНИЮ ПРОГРАММАМИ ПРОЕКТНО-ОРИЕНТИРОВАННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


Вступ дисертаційної роботи містить: обґрунтування актуальності теми та наукових задач; інформацію про зв'язок з науковими програмами; мету та задачі дослідження; об'єкт, предмет і методи дослідження; характеристику наукової новизни та практичного значення отриманих результатів, а також особистий внесок здобувача; дані щодо реалізації, апробації та публікації результатів.


У першому розділі обґрунтовано напрямок досліджень і поставлені задачі синтезу СОУП.


Аналіз літератури дозволяє зробити висновок, що дотепер проблема синтезу проектних офісів ПОО не розглядалася комплексно з єдиних системних і критеріальних позицій. У більшості робіт запропоновані структура, склад і функції проектного офісу, надано рекомендації з його створення в корпорації, проведено аналіз використання на практиці, але відсутні формалізовані моделі синтезу СОУП.


У загальному випадку завдання полягає в такому. Відомо: стратегія розвитку ПОО на заданий період та її внутрішні можливості і характеристики оточення. Необхідно вибрати програму для реалізації заданої стратегії розвитку ПОО організації й створити СОУП при заданих обмеженнях на ресурси та встановлені терміни.


Ключовою підсистемою в управлінні програмою є управління інтеграцією проектів у рамках програми. Із цією метою необхідно зробити декомпозицію програми на проекти, визначити організаційні структури та рівні функціональних повноважень офісів, для кожного проекту вибрати місця розташування офісів управління, а також їхніх структурних підрозділів.


На основі аналізу груп процесів управління, процесів управління, процедур, операцій, що протікають у проектному офісі (у відповідності зі своїм рівнем), вибрати програмне забезпечення для їхнього виконання, технічне забезпечення, кадри для реалізації управлінських процесів.


Для забезпечення інформаційних зв’язків та інформаційного супроводу процесів управління в СОУП необхідно синтезувати, розвинути або модернізувати комп’ютерні мережі системи офісів.


На основі проведеного в цьому розділі аналізу, сформульовані мета та задачі дослідження.


Результати розділу опубліковано в [1-7, 9, 14, 23, 28-30, 35-38].


У другому розділі проведена формалізація структурного синтезу системи офісів з управління програмою та сформульована загальна задача структурного синтезу СОУП, що дозволяє управляти інтеграцією програми. На основі принципів процесного підходу встановлено, що основними системоутворювальними компонентами для СОУП є процеси управління програмами та проектами.  

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины