МЕТОД, МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТКИ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫХ СИСТЕМ ПОДДЕРЖКИ ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ НА ОСНОВЕ СВЯЗАННЫХ ДАННЫХ



Название:
МЕТОД, МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТКИ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫХ СИСТЕМ ПОДДЕРЖКИ ПРИНЯТИЯ РЕШЕНИЙ НА ОСНОВЕ СВЯЗАННЫХ ДАННЫХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

основний зміст роботи


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету та задачі дослідження, розкрито наукову та практичну цінність отриманих результатів.


У першому розділі розглянуто питання, пов’язані з аналізом існуючих підходів до рішення задачі розробки СППР, наведено їх класифікацію та зазначено необхідність розробки нових ефективних технологій і відповідних їм методів та моделей на основі концепції зв’язаних даних. Детально розглянуто особливості спеціалізованих СППР як основи для оперативного управління виробничим підприємством та визначено переваги впровадження проміжного ПЗ та сховищ зв’язаних  даних як основи для забезпечення уніфікованого доступу до даних джерел існуючих ІС ВП. Крім того, проведено аналіз моделей даних, які використовуються для представлення даних в СППР, та зроблено висновок про доцільність розробки математичних моделей інформаційного простору та спеціалізованих СППР ВП на основі концепції зв’язаних даних для організації розробки спеціалізованих СППР.


Розробкою спеціалізованих СППР будемо називати сукупність кроків (процес)  зі створення взаємозалежних методів, моделей та інформаційних процесів для забезпечення збору, збереження, обробки та виведення інформації, націлених на автоматизацію процесу підтримки прийняття рішень.  


Такі розробки дозволяють створювати спеціалізовані СППР та вирішувати на їх основі широкий клас задач, пов’язаних із регулюванням ходу виробництва, як на рівні оперативного управління, так і на рівні регулювання технологічного процесу з можливістю одержання уніфікованого доступу до розподілених джерел ВП та накопичення нових прецедентів і рішень у вигляді правил реагування.


 


На основі проведеного аналізу було сформовано мету та визначено основні задачі наукового дослідження. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины