НАУКОВІ ОСНОВИ І ТЕХНОЛОГІЯ КООЛІГОМЕРІВ З ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПІРОЛІЗУ ВУГЛЕВОДНІВ :



Название:
НАУКОВІ ОСНОВИ І ТЕХНОЛОГІЯ КООЛІГОМЕРІВ З ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПІРОЛІЗУ ВУГЛЕВОДНІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і завдання досліджень, наведено відомості про наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, відзначено особистий внесок здобувача в опубліковані зі співавторами наукові праці, зазначено наукові конференції та симпозіуми, на яких оприлюднені результати досліджень, вказано кількість наукових праць, в яких опубліковані основні наукові результати дисертації.


У першому розділі критично проаналізовано публікації з проблеми кваліфікованої переробки рідких побічних продуктів піролізу етиленових виробництв. Відзначено перспективність одержання на основі вуглеводневих фракції РПП коолігомерів (нафтополімерних смол), які використовуються у різних галузях промисловості як замінники продуктів природного походження.  Здійснено порівняльну оцінку існуючих промислових методів одержання НПС. Обгрунтовано доцільність використання пероксидів різної природи як ініціаторів коолігомеризації вуглеводневих фракції РПП. Сформульовано основні завдання дисертаційної роботи.


У другому розділі наведено характеристики сировини, ініціаторів і реактивів,


які були використані при виконанні дисертаційної роботи.


 


Як сировину для одержання коолігомерів використовували вуглеводневі фракції рідких побічних продуктів піролізу дизельного палива і бензину, зокрема: фракції С5 і С9 піролізу дизельного палива (ТОВ «Карпатнафтохім», м. Калуш Івано–Франківської обл.) та фракцію С9 піролізу бензину (ТОВ «Ставролен», м. Будьоновськ Ставропольського краю, РФ). Для порівняння також використовували інден–кумаронову фракцію (Стахановський КХЗ, м. Стаханов Донецької обл.).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины