Совершенствование метода сепарации судовых льяльных вод на основе процесса искусственной кавитации



Название:
Совершенствование метода сепарации судовых льяльных вод на основе процесса искусственной кавитации
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі наведена загальна характеристика роботи. В ній особливо підкреслена її актуальність, розкрита наукова та практична новизна отриманих  результатів, а також поставлена мети роботи.


У першому розділі був виконаний аналіз і складена класифікація основних компонент суднових лляльних вод. Так само було здійснено аналіз основних фізичних принципів процесу сепарації суднових лляльних вод.


Для різних значень щільності потоку суднових лляльних вод була складена номограма залежності величини падіння тиску від швидкості руху потоку, що оброблюється. Вона показана на рис.1.


 


У ході дослідження була разроблена  загальна структурна класифікація існуючих методів сепарації суднових лляльних вод. Вона показана на рис.2, де видно, що всі суднові технологічні схеми оброблення суднових лляльних вод базуються на дванадцяти технологіях, які відрізняються між собою. У практиці експлуатації суден найбільше розповсюдження отримали сепаратори, що працюють за принципом відцентрового розділу потоку. Приклад технологічної схеми такого сепаратора наведено на рис.3.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины