МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ МЕСТОПОЛОЖЕНИЯ МОБИЛЬНЫХ ОБЪЕКТОВ В ТЕЛЕКОММУНИКАЦИОННОЙ СЕТИ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ



Название:
МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ МЕСТОПОЛОЖЕНИЯ МОБИЛЬНЫХ ОБЪЕКТОВ В ТЕЛЕКОММУНИКАЦИОННОЙ СЕТИ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі розкрито стан розглянутої науково-прикладної проблеми в галузі телекомунікацій, обґрунтована актуальність, визначено зв'язок роботи з науковими програмами, планами і темами, сформульовані мета, об’єкт, предмет, методи і завдання дослідження, представлені наукова новизна і практична цінність дисертаційної роботи.


Перший розділ присвячений аналізу існуючих комплексів технологічного зв’язку, виявленню їх недоліків та визначенню вимог щодо структури, умов безпеки, що впливають на надійність промислової телекомунікаційної мережі.


 


Однією з основних характеристик ТМСП є надійність. Згідно ДСТУ 2860-94, це – комплексний показник, і для його характеристики використовуються поняття безвідмовності, довговічності, ремонтопридатності, збережуваності і безпеки праці. В даному випадку надійність роботи ТМСП дозволяє забезпечити безпечне проведення робіт у підземній частині вуглевидобувного підприємства та отримати соціальний ефект. Однією зі складових цього соціального ефекту є швидкість знаходження персоналу в підземній частині вуглевидобувного підприємства в аварійній ситуації за рахунок визначення його місцеположення. Виявлено, що існуючі системи зв'язку не виконують всіх необхідних умов стандартів з безпеки ведення робіт у підземній частині вуглевидобувного підприємства, та існує необхідність у розробці універсального методу визначення місцеположення мобільного об’єкту та передавання цієї інформації у телекомунікаційну мережу спеціального призначення.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины