ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ТРАНСПРОТНО - СКЛАДСКИХ СИСТЕМ СЫПУЧИХ МАТЕРИАЛОВ



Название:
ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ ТРАНСПРОТНО - СКЛАДСКИХ СИСТЕМ СЫПУЧИХ МАТЕРИАЛОВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність дисертаційної роботи, сформульовано мету й завдання досліджень, викладена наукова новизна та практичне значення отриманих результатів, представлені дані про публікації дисертації та особиста участь в них автора.


У першому розділі проведено комплексний аналіз процесів надходження, переміщення сипких матеріалів на різних видобувних й переробних підприємствах.


Встановлено, що у вказаних процесах із сипучими матеріалами важливе місце займають процеси їх розподілу на вантажопотоки та складування на проміжних і відвантажувальних складах.


Робоча гіпотеза дисертаційної роботи полягає в тому, що за рахунок геометричної форми і розмірів пасивних розподільників можливий розподіл вантажопотоку по n напрямами й вплив на обсяги заповнення складів.


Питання управління транспортними процесами промислових підприємств висвітлені в роботах видних учених: Бабушкіна Г.Ф., Баландюка Г.С., Дерібаса А.Т., Нечаєва Г.І., Смєхова А.А., Трофімова С.В. та ін.


В галузі логістичного управління потоковими процесами слід виділити роботи Анікіна Б.А., Голікова Е.А., Губенко В.К., Дибська В.В., Захарова М.Н., Козловського В.А., Курганова В.М. , Матьє Е., Миротина Л.Б., Назюта Л.Ю., Неруша Ю.М., Нечаєва Г.І., Ніколаєнко І.В., Ніколайчука В.Є., Ніколашина В.М., Окландера М. А., Омельченко А.Д., Парунакян В.Е., Сергєєва В.І., Стаханова В.М., Степанова В.І.


Слід відзначити, що вказані роботи не стосуються специфічних особливостей функціонування транспортно-складських систем сипких матеріалів; в них не розглядається можливість розподілу та управління потоками сипкого матеріалу за допомогою пасивних розподільників та не досліджується можливість керування обсягами складів за рахунок швидкості зльоту часток з пасивних розподільників.


 


У зв`язку з цим, були сформульовані конкретні завдання досліджень, що стосуються транспортно-складських операцій із використанням пасивних розподільників з метою підвищення ефективності всієї транспортно-складської системи підприємства.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины