ТЕОРІЯ І ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ПРИЛАДОВОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВИРОБІВ З ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ ЗА ЇХ ВІДЕОЗОБРАЖЕННЯМИ :



Название:
ТЕОРІЯ І ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ПРИЛАДОВОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВИРОБІВ З ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ ЗА ЇХ ВІДЕОЗОБРАЖЕННЯМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, сформульовано її мету та наукову проблему, що вирішено, наведено основні наукові та практичні результати, що отримано в дисертації. Показано структуру та обсяг дисертації.


У першому розділі розроблено основні положення приладової системи, в тому числі нові принципи побудови та структурну схему цієї системи, рівняння вимірювань ГП та рівняння похибок вимірювань. Розроблено перспективні напрямки підвищення точності та швидкодії приладової системи.


Високоточні вимірювання ГП приладовою системою необхідні для контролю якості блочної сировини і промислових виробів з природного каменю, промислової оцінки родовищ природного каменю на основі дослідження зразків з цих родовищ. Існуючі засоби вимірювань ГП, що використовуються у вказаних задачах, мають недостатню точність та швидкодію, обмежені функціональні можливості. Тому науковою проблемою, що вирішується у даній роботі, є підвищення точності та швидкодії, розширення функціональних можливостей приладової системи для вимірювання ГП виробів з природного каменю (порівняно з існуючими засобами вимірювань) шляхом використання методів візуалізації виробів з формуванням і алгоритмічною обробкою їх відеозображень. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины