СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДОВ ОЦЕНКИ УСТОЙЧИВОСТИ ЛЕГКОВЫХ АВТОМОБИЛЕЙ В ТЯГОВОМ РЕЖИМЕ ДВИЖЕНИЯ



Название:
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДОВ ОЦЕНКИ УСТОЙЧИВОСТИ ЛЕГКОВЫХ АВТОМОБИЛЕЙ В ТЯГОВОМ РЕЖИМЕ ДВИЖЕНИЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:


У вступній частині обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і завдання дослідження, визначено наукову новизну, практичне значення та цінність отриманих результатів.


У першому розділі здійснено аналітичний огляд відомих досліджень і обґрунтовано обраний напрямок роботи. Виконано дослідження критеріїв, що використовуються при оцінці стійкості автомобіля, та розглянуто вплив експлуатаційних факторів на неї.


Стійкість автомобіля прийнято розглядати в двох аспектах - при заносі та проти заносу. В першому випадку розглядається рух автомобіля при діючих на нього збурюючих факторах. В другому - досліджуються процеси та визначаються умови, що можуть призвести до заносу автомобіля. Проведений аналіз літературних джерел показав, що більшість робіт спрямована на дослідження стійкості автомобіля в гальмівному режимі або при русі по криволінійній траєкторії. Значно менше в літературі розглянуте питання стійкості автомобіля при прямолінійному русі в тяговому режимі. Існуючі


 


методи оцінки стійкості автомобіля в тяговому режимі руху потребують вдосконалення за рахунок уточнення реакцій дороги на колесах.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины