МЕТОДИ ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ СХЕМ НАПРАВЛЕНОГО ШИФРУВАННЯ В КІЛЬЦЯХ ЗРІЗАНИХ ПОЛІНОМІВ ДО АТАК СПЕЦІАЛЬНОГО ВИДУ НА РЕАЛІЗАЦІЮ :



Название:
МЕТОДИ ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ СХЕМ НАПРАВЛЕНОГО ШИФРУВАННЯ В КІЛЬЦЯХ ЗРІЗАНИХ ПОЛІНОМІВ ДО АТАК СПЕЦІАЛЬНОГО ВИДУ НА РЕАЛІЗАЦІЮ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний ЗМІСТ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано основну мету і задачі дослідження, наведено відомості про зв'язок обраного напрямку досліджень із планами організації, де виконана робота. Надано стислу анотацію отриманих у дисертації рішень, визначено їх практичну цінність, наведено дані про використання результатів досліджень.


У першому розділі розглядається сутність основних методів НШ: НШ в кільці (RSA ‑ перетворення), НШ в полі Галуа , НШ в групі точок еліптичних кривих , НШ на решітках. Формується задача визначення перспективного методу НШ за умови створення у майбутньому квантового комп’ютера. Внаслідок чого було проаналізовано складність алгоритмів та задач теорії решіток та розглянута загальна криптографія на решітках. Проаналізовано джерела відносно криптосистем на основі решіток.


Робиться висновок, що криптографічні примітиви та протоколи, які основані на задачах теорії решіток, є надзвичайно перспективним напрямом в області постквантової криптографії. Багато з них достатньо ефективні та можуть конкурувати з найкращими з відомих альтернатив, так що вони, як правило, достатньо прості в реалізації


В досліджені стисло відмічаються перспективи використання методів НШ на решітках, NTRU, тому напрямок досліджень цієї роботи визначається актуальним ‑ порівняння сучасних методів НШ, визначення перспективного методу та детального дослідження методу НШ з метою визначення можливих вразливостей та недоліків.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины