ТЕХНОЛОГІЯ ОБРОБЛЕННЯ РОБОЧОЇ ПОВЕРХНІ ПРОТЕЗІВ КОЛІННИХ СУГЛОБІВ ЛЮДИНИ НА ВЕРСТАТАХ З ЧПК :



Название:
ТЕХНОЛОГІЯ ОБРОБЛЕННЯ РОБОЧОЇ ПОВЕРХНІ ПРОТЕЗІВ КОЛІННИХ СУГЛОБІВ ЛЮДИНИ НА ВЕРСТАТАХ З ЧПК
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

основний зміст роботи


У вступі представлена актуальність і доцільність виконання досліджень, сформульовані мета і задачі досліджень, наголошено на науковій новизні і практичному значенні роботи, виділено особистий внесок.


В першому розділі проаналізовано схеми формоутворення та технології, які застосовуються для обробки складної робочої поверхні протезів колінних суглобів людини, розглянуто матеріали та інструменти, за допомогою яких виготовляються протези, представлено аналіз розвитку досліджень в оптимізації обробки різанням складних поверхонь на верстатах з ЧПК та перспективи подальшого їх розвитку. Зроблений аналіз сучасних CAD/CAM-систем довів, що наразі відсутні функції автоматичного призначення режиму різання. Програми, що управляють, спроектовані за допомогою таких систем, забезпечують геометричне формоутворення, однак процес різання призначається технологом-програмістом і звичайно не є оптимальним. Сучасні системи не враховують динамічні навантаження на приводи верстатів з ЧПК на дільницях холостого руху. В кінці розділу сформульовані мета і задачі дослідження.


 


У другому розділі «Моделювання процесів формоутворення робочої поверхні протезів колінних суглобів людини» запропоновано нові технологічні схеми оброблення робочої поверхні протезу колінного суглоба фрезеруванням і шліфуванням, розроблені методики перетворення математичної моделі робочої поверхні протезу, проектування управляючої програми оброблення на верстатах з ЧПК, математичні моделі формоутворення протеза за трьома схемами – фрезерування сферичною і циліндричною фрезою, шліфування кругом у формі тора, проектування траєкторій холостих рухів при обробці шліфуванням, виконаний аналіз утворення шорсткості робочої поверхні протезу.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне