СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ХИМИЧЕСКОГО СОСТАВА И РЕЖИМОВ ОХЛАЖДЕНИЯ ПРИ ТЕРМОМЕХАНИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКЕ КАТАНКИ ДЛЯ ВЫСОКОПРОЧНОЙ БОРТОВОЙ ПРОВОЛОКИ :



Название:
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ХИМИЧЕСКОГО СОСТАВА И РЕЖИМОВ ОХЛАЖДЕНИЯ ПРИ ТЕРМОМЕХАНИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКЕ КАТАНКИ ДЛЯ ВЫСОКОПРОЧНОЙ БОРТОВОЙ ПРОВОЛОКИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі показана актуальність і доцільність виконання даної дисертаційної роботи, сформульовані мета й завдання дослідження, наукова новизна та практична цінність отриманих результатів.


У першому розділі «Аналіз сучасного стану питання» сформульовані основні вимоги, що пред’являються до структури та властивостей катанки й дроту з високовуглецевої сталі. Проведений огляд науково-технічної літератури та нормативної документації.


 


Світові тенденції виробництва високоміцного дроту показують, що для створення його нових класів з високою міцністю потрібне використання високовуглецевої й легованої сталі. На підставі проведеного аналізу показано, що підвищення міцності перлітних сталей досягається за рахунок підвищення дисперсності перліту зниженням температури початку перетворення, а також збільшенням вмісту вуглецю та додатковим легуванням, зокрема хромом. Слід враховувати, що в сталі з високим вмістом вуглецю може утворюватися цементитна сітка, а надмірне легування хромом може збільшити тривалість розпаду аустеніту. Для надійного забезпечення необхідного комплексу властивостей в готовому високоміцному дроті використовують проміжну термообробку (патентування), що є енерговитратним процесом. На підставі виконаного аналізу були поставлені мета й завдання дисертаційної роботи.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне