РАДІОВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОТУЖНОСТІ ОПТИЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА ОСНОВІ ПІРОЕЛЕКТРИЧНИХ ПЕРВИННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ :



Название:
РАДІОВИМІРЮВАЛЬНИЙ ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОТУЖНОСТІ ОПТИЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НА ОСНОВІ ПІРОЕЛЕКТРИЧНИХ ПЕРВИННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано її мету та задачі, визначено об’єкт та предмет дослідження, висвітлено наукову новизну одержаних результатів та їхнє практичне значення, наведені дані щодо особистого внеску здобувача та апробації роботи.


У першому розділі  на основі аналізу літератури обґрунтована перспективність дослідження і розробки радіовимірювального приладу на основі піроелектричних перетворювачів, які могли б характеризуватися оптимальними метрологічними показниками і бути технологічно сумісними з цифровими пристроями обробки інформації. Аналіз сучасних засобів для вимірювання потужності оптичного випромінювання на основі літературних джерел, дозволив уточнити їх класифікацію, сформулювати мету і задачі дослідження. В результаті аналізу сучасних засобів для вимірювання потужності оптичного випромінювання виявлено необхідність створення приладу, що усував би виявлені недоліки і характеризувався високою точністю і чутливістю, впровадження якого у виробництво було б доцільним.


 


У другому розділі наведено теоретичні основи піроелектричного ефекту та схеми приймачів на його основі. В результаті аналізу основних фізичних процесів та математичних перетворень в піроелектричних матеріалах доведено перспективність використання піроелектричних перетворювачів для розробки і проектування радіовимірювального приладу потужності оптичного випромінювання.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины