ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ПОБУДОВИ АНАЛІТИЧНИХ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ БАГАТОЗВ\'ЯЗНИХ ПРОСТОРОВО-РОЗПОДІЛЕНИХ ОБ\'ЄКТІВ :



Название:
ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ДЛЯ ПОБУДОВИ АНАЛІТИЧНИХ ГЕОІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ БАГАТОЗВ\'ЯЗНИХ ПРОСТОРОВО-РОЗПОДІЛЕНИХ ОБ\'ЄКТІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі розкрито сутність і стан досліджень науково-прикладної задачі, підстави і вихідні дані для проведення дослідження. Також викладено: актуальність теми дисертації, мету, задачі дослідження, наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, особистий внесок здобувача та апробацію результатів дисертації і публікації здобувача.


У першому розділі здійснено аналіз методів, технологій та підходів до формалізації і обробки атрибутивних та просторових даних багатозв’язних просторово-розподілених об’єктів для оптимізації процесів, що протікають у них. Проаналізовано проблеми обробки даних у БПРО, загалом, та на основі геоінформаційних технологій та реляційних БД, зокрема, на прикладі таких БПРО як транспортні системи.


 


Проблемам обробки даних та оптимізації процесів у БПРО з використанням інформаційних технологій присвячені роботи таких іноземних вчених, як: Greenberg H., Greenshields B. D., Mitchell A., Payne H. J.,
Yang H., Уізем Д., Буренскене М. Ч., Гасников А. В., Кленов С. Л., 
Корсей С. Г., Семенов В. В., Сильянов В. В., Шамрай Н. Б. та ін. В Україні з даної тематики проводили дослідження такі відомі вчені: Давідіч Ю. О., Денесенко М. П., Дубовий В. М., Квєтний Р. Н., Левковець П. Р., Мокін Б. І., Мокін В. Б., Прокудін Г. С., Сторчак В. Г., Трофимчук О. М., Усов А. В. та інші.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины