ЕФЕКТИВНІСТЬ ТАЙМЕРНИХ СИГНАЛІВ У СИСТЕМАХ З І-КРАТНИМ ПОВТОРЕННЯМ



Название:
ЕФЕКТИВНІСТЬ ТАЙМЕРНИХ СИГНАЛІВ У СИСТЕМАХ З І-КРАТНИМ ПОВТОРЕННЯМ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність дослідження, розкрито суть та сучасний стан проблеми. Вказано на зв’язок роботи з науковими програмами, сформульовано мету і задачі досліджень, наукову новизну і практичне значення отриманих результатів. Подано дані про особистий внесок здобувача, апробацію результатів роботи та публікації.


У першому розділі дисертаційної роботи зроблено короткий огляд літературних джерел за темою дослідження. Описано основні етапи розвитку, структура та характеристики систем передавання дискретної інформації.


Розглянуто процес та основні проблеми при передаванні інформації по реальних нестаціонарних каналах зв’язку з обмеженою смугою пропускання (ΔF). Визначено, що повідомлення та сигнали часто містять надлишковість, усунення якої не тільки не впливає на вірність приймання, а у деяких випадках корисно для збільшення розміру канального алфавіту та зменшення інтервалу затримки при прийманні. Обґрунтовано доцільність укрупнення словника, для зменшення величини надлишковості канального алфавіту .


На основі даного аналізу виконано постановку завдання, установлені невирішені задачі, розв’язання яких дозволить досягти поставленої в дисертації мети та удосконалити характеристики симплексних асинхронних систем передавання.


 


Другий розділ присвячений дослідженню пропускної здатності реальних дискретних каналів. На основі натурних вимірювань підтверджено, що більшість каналів носить нестаціонарний характер та на прикладі каналів комутованої міської телефонної мережі (МТМ) визначено кількість станів. Оцінено вплив кожного стану на пропускну здатність за рахунок функції втрат, удосконалено математичну модель методу визначення величини пропускної здатності нестаціонарних каналів на базі ТС. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины