Розробка фулеренвмісних композитних матеріалів на основі фенілону для деталей конструкційного призначення



Название:
Розробка фулеренвмісних композитних матеріалів на основі фенілону для деталей конструкційного призначення
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний зміст роботи


 


У вступі розкрито стан питання, обгрунтовано актуальність теми, мету і завдання досліджень, сформульовано наукову новизну, наведено практичну цінність використання результатів досліджень, надана інформація про апробацію та публікацію основних положень дисертації та описана її структура.


Перший розділ присвячено огляду науково-технічної і патентної літератури та обґрунтуванню головних напрямів досліджень. Розглянуто асортимент термопластичних полімерних матеріалів, що використовуються при створенні полімерних композиційних матеріалів (ПКМ) конструкційного призначення та галузі їх застосування. Проаналізовано вплив дисперсних та волокнистих наповнювачів (НП) на властивості ПКМ. На підставі проведеного аналізу сформульовано першочергові завдання досліджень.


У другому розділі наведені дані про об’єкти і методики досліджень, вибір яких обґрунтовано як завданням одержання зносостійких композитів, так і вимогами експлуатації виробів з даних матеріалів в конкретних умовах.


 


Зважаючи на те, що ароматичні поліаміди (ПА) є основою для створення багатьох термостійких і високоміцних матеріалів, об’єктами дослідження були обрані композити на основі фенілону марки С-2 армовані параарамідним волокном Русар-С і модифіковані наноструктурованим вуглецем, а саме фулереном С60, фулереновою сажею (ФС), фулереновою черню (ФЧ).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины