МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ СТРАТЕГИЧЕСКОГО УПРАВЛЕНИЯ ЛОГИСТИКОЙ ДИСТРИБЬЮЦИИ



Название:
МОДЕЛИ И ИНФОРМАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ СТРАТЕГИЧЕСКОГО УПРАВЛЕНИЯ ЛОГИСТИКОЙ ДИСТРИБЬЮЦИИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний зміст роботи


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, сформульовано основну мету та задачі дослідження, охарактеризовано наукову новизну, наукове та практичне значення одержаних результатів, наведено інформацію про впровадження результатів роботи, їхню апробацію та публікації.


У першому розділі проведено аналіз основних проблем організаційного управління логістичними системами. Серед них ієрархічність і розподіленість, які породжують множину інших (часткових) проблем, таких як: декомпозиція, агрегування, координація; прийняття рішень в умовах багатокритеріальності; слабка формалізуємість моделей; невизначеність вихідної інформації й т. інш.


Логістичну систему, як об’єкт застосування інформаційної технології, представлено з точки зору системного аналізу і теорії систем, які передбачають розгляд наступних процедур: цільовий аналіз; ситуаційний аналіз; інформаційний аналіз; структурно-функціональний аналіз; організаційно-процедурний аналіз; техніко-економічний і соціально-економічний аналіз. Проведено аналіз моделей, алгоритмів та ІТ моделювання і стратегічного управління логістичними системами. Встановлено, що ця задача практично у всіх наукових роботах розглядається на вербальному рівні, не розв’язуються на належному рівні багатокритеріальні задачі використання різних логістичних стратегій, потребує вдосконалення методика формування розподіленої організаційної структури системи управління логістичною системою та інш. На основі аналізу існуючого стану та проблем, які притаманні логістичній системі, поставлена задача розробки моделей, алгоритмів та ІТ стратегічного управління логістикою дистриб’юції.


Основні результати цього розділу опубліковані у роботах [6, 8, 10].


Другий розділ присвячено розробці основних етапів стратегічної програми дій в області логістики дистриб’юції (рис. 1), а також синтезу моделей і алгоритмів конфігурування логістичної системи дистриб’юції.


Стратегічна програма дій представлена у вигляді двох складових: КЛС і формування ОССУ, які базуються на основі вибору центральною компанією переліку логістичних стратегій. Перша складова відповідає логістичному каналу і представляє множину робочих взаємозв’язків, які забезпечують рух і розміщення готової  продукції  (ГП). Друга складова  відповідає  маркетинговому каналу,


 


який утворюють фірми, що приймають участь у купівлі-продажу готової продукції в межах логістичного каналу. Ураховуючи превалюючі витрати логістики на транспортування та зберігання запасів готової продукції по відношенню до інших логістичних операцій при стратегічному управлінні в роботі розглядаються два типи ланцюгів логістичної системи: транспортування готової продукції, зберігання готової продукції, які є каркасом для реалізації логістичних операцій.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины