СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДОВ ЗАЩИТЫ И ОГРАНИЧЕНИЯ ПЕРЕНАПРЯЖЕНИЙ В СЕТЯХ 6-10 КВ ПРИ ЗАМЫКАНИЯХ ФАЗЫ НА ЗЕМЛЮ



Название:
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МЕТОДОВ ЗАЩИТЫ И ОГРАНИЧЕНИЯ ПЕРЕНАПРЯЖЕНИЙ В СЕТЯХ 6-10 КВ ПРИ ЗАМЫКАНИЯХ ФАЗЫ НА ЗЕМЛЮ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У першому розділі «Стан питання по обмеженню перенапруг і вдосконаленню захистів при однофазних замиканнях  і задачі досліджень» проведено аналітичний огляд науково-технічної літератури за темою роботи, вибрано напрямок досліджень, проаналізовані сучасні методи моделювання перехідних процесів у мережах з ізольованою нейтраллю, методи обмеження перенапруг, стан сучасного релейного захисту від ОЗЗ та методи підвищення його чутливості і селективності, сформульовано основні завдання досліджень.


У другому розділі «Розробка математичної моделі для аналізу перехідних процесів в системі електропостачання 6-10 кВ при замиканнях фази на землю» розглянуто математичні моделі основних елементів: кабельноі  (повітряної) мережі, асинхронного двигуна, трансформатора та ОПН.


Для цих елементів вибрані відповідні схеми заміщення і записані диференціальні рівняння у природній (a, b, c, 0) системі фазних координат, а в якості невідомих прийняті струми індуктивних і напруги ємнісних елементів. Кожну фазу трифазної повітряної, або кабельної ЛЕП розглянуто у вігляді П – образної схеми заміщення з поперечними  R, C параметрами в початковому і кінцевому вузлах та з електро-рушійною силою (ЕРС)  е(t) і  R, L  поздовжними параметрами.  Мережа живлення представлена параметрами трансформатора, а навантаження – параметрами асинхронних двигунів (АД). 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины