УЛЬТРАЗВУКОВІ ДІАГНОСТИЧНІ ТА ТЕРАПЕВТИЧНІ П’ЄЗОЕЛЕКТРИЧНІ ПЕРЕТВОРЮВАЧІ



Название:
УЛЬТРАЗВУКОВІ ДІАГНОСТИЧНІ ТА ТЕРАПЕВТИЧНІ П’ЄЗОЕЛЕКТРИЧНІ ПЕРЕТВОРЮВАЧІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Основний зміст роботи


 


У вступі обґрунтовано актуальність дисертаційного дослідження, сформульовано мету і задачі дослідження, визначено наукову новизну та практичне значення отриманих результатів.


У першому розділі розглянуто основні теоретичні концепції та положення ультразвукової ехоімпульсної візуалізації та визначено переваги застосування широкосмугових (порівняно з традиційними одночастотними) електроакустичних перетворювачів у медичній ультразвуковій діагностиці.


На основі аналізу літературних джерел досліджено загальний стан рішення проблеми розширення частотної смуги пропускання перетворювачів і, зокрема, створення широкосмугових ультразвукових п’єзоперетворювачів медичного застосування, та визначено задачі й шляхи її вирішення.


 


В результаті аналізу основних існуючих способів створення широкосмугових п’єзоперетворювачів для дефектоскопічної та контрольно-вимірювальної апаратури, визначено ті методи розширення частотної смуги пропускання, які доцільно застосовувати для п’єзоелектричних перетворювачів медичної діагностики та терапії.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины