УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ КРУПООБРАЗОВАНИЯ СОРТОВОГО ПОМОЛА ПШЕНИЦЫ



Название:
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ КРУПООБРАЗОВАНИЯ СОРТОВОГО ПОМОЛА ПШЕНИЦЫ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, сформульовано мету і завдання дослідження, показано наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, наведено відомості стосовно особистого внеску здобувача, апробації результатів роботи та публікацій за темою дисертації.


У першому розділі "Наукове та практичне обґрунтування можливості вдосконалення етапу крупоутворення" проведено аналіз патентних та інформаційних джерел, висвітлено призначення драного процесу. Розглянуто існуючі структури та режими роботи етапу крупоутворення. Проаналізовано наукові праці вітчизняних і зарубіжних вчених, що свідчать про можливість інтенсифікації етапу крупоутворення та його удосконалення за рахунок використання різних варіантів його побудови.


У другому розділі "Загальна методика дослідження" визначено науково- методичні основи проведення досліджень, охарактеризовано об’єкт, предмет і експериментальну базу, наведено методи та загальну методику досліджень.


Програму проведення досліджень наведено на рис. 1. Експериментальні дослідження проводились на кафедрі технології переробки зерна та в виробничих умовах різних підприємств за допомогою стандартних та загальноприйнятих методів визначення технологічних показників зерна, проміжних продуктів і борошна. Для досліджень використовували рядову пшеницю ІІ типу, вирощену в Одеській області у 2007...2009 роках, середньої групи склоподібністі 40...50 %, що характерно для борошномельних заводів України. Результати досліджень обробляли




 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины