УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ЗЕРНА ГРЕЧКИ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЙОГО В КРУПУ



Название:
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ЗЕРНА ГРЕЧКИ ПРИ ПЕРЕРОБЦІ ЙОГО В КРУПУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

НИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, зв'язок роботи з науковими про­грамами, планами та темами, сформульовано мету і завдання дослідження, показано наукову новизну і практичне значення отриманих результатів, наведено відомості стосовно особистого внеску здобувача, апробації результатів роботи та публікації за темою дисертації.


У першому розділі "Аналіз стану виробництва та переробки зерна гречки" проведено аналіз інформаційних та патентних джерел, висвітлено необхідність ви­робництва зерна гречки та переробки його в крупи, хімічний склад зерна гречки, йо­го використання в різних галузях промисловості. Розглянуто основні напрями підго­товки зерна гречки при виробництві крупи, висвітлено етапи виробництва круп’яних виробів широкого попиту і спеціального призначення.


У другому розділі "Загальна методика, об'єкт і методи дослідження" визначено науково-методичні основи проведення досліджень, описано об’єкт, предмет дослі­джень і експериментальну базу, наведено методи та загальну методику досліджень.


Програму проведення досліджень наведено на рис. 1 Експериментальні дослі­дження проводились на кафедрах: технології переробки зерна; біохімії, мікробіоло­гії та фізіології харчування; харчової хімії; у відділі генетичних основ селекції Селе­кційно-генетичного інституту Національного центру насіннєзнавства та сортовив- чення НААН, м. Одеса.





 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины