ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВІБРОВІДЦЕНТРОВОГО ДЕЗІНТЕГРАТОРА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ СУМІШЕЙ



Название:
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВІБРОВІДЦЕНТРОВОГО ДЕЗІНТЕГРАТОРА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ СУМІШЕЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, сформульовано мету і основні завдання досліджень, наведено наукову новизну та практичну цінність одержаних результатів.

















5




 

У першому розділі представлені результати аналізу фізико-механічних властивостей об’єкта технологічного впливу та його складових. Досліджено кінетичні та енергетичні характеристики процесів вібраційного подрібнення і змішування, на основі чого визначено напрямки їх інтенсифікації та доведено перспективність застосування вібровідцентрового руху виконавчих органів машини, що значно збільшує як ударно-стираючий, так і циркуляційний ефект новоутворених частинок у робочому об’ємі.


 


Здійснено аналіз перспективних схем для реалізації процесу  дезінтегрування фармацевтичних компонентів, як у комплексі, так і окремо за його структурними складовими, а саме: процесами вібраційного подрібнення та змішування. Сформульовано основні тенденції розвитку машин означеного класу, особливості їх конструктивної реалізації та обґрунтовано принципову схему вібровідцентрової машини з комбінованим технологічним впливом на сипку сировину. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины