Система моделей визначення раціонального рівня запасів у торговельних мережах з урахуванням стимулювання




  • скачать файл:
Название:
Система моделей визначення раціонального рівня запасів у торговельних мережах з урахуванням стимулювання
Тип: Статья
Краткое содержание:

 

Як уже зазначалося, одна з головних рис сучасних організацій ‑ високий ступінь їх розгалуженості та спеціалізації. Управління такими організаціями при їх розширенні ускладнюється як географічно, так і кількісно. Управління все більше стає колективною функцією, а не прерогативою обмеженого кола осіб.

Сучасні торгові організації будуються за ієрархічними схемами, з жорсткою системою управління та контролю за елементами системи. Важливу роль в управлінні ієрархічними системами відіграє координація дій центру і підсистем. При виникненні конфліктних ситуацій система реагує на них знаходженням «точок компромісу». Для цього використовуються різноманітні методи заохочення. Відмітимо, що особлива роль відводиться «командному»  елементу (центру) , який наділяється навіть правом змінювати правила для того, щоб спонукати учасників до вибору потрібних дій, які дозволять системі досягти бажаної мети або стану [49, 50, 88, 90, 168]. При цьому система швидше адаптується до змінних умов [76].

Розглянемо активну систему, що складається з керівного органу – центру і одного керованого суб'єкта – активного елементу (агента).

Управління з боку центру в загальному випадку може впливати на потреби агента, формування мотивів, процес вибору мети, вибір задач і використовуваних агентом технологій, методів та засобів діяльності. Зовнішнє середовище також може впливати на ці складові діяльності агента. Крім того, дія зовнішнього середовища може виявитися причиною розбіжності дії агента і результату його діяльності (обумовлене відмінностями між функціями корисності і цільовими функціями агента). Виникає поняття «стимулювання», яке слугує головним важелем впливу центру на агентів.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)