Бучковська В.І. Розвиток зоотехнічної науки центрального Поділля України у XX столітті



Название:
Бучковська В.І. Розвиток зоотехнічної науки центрального Поділля України у XX столітті
Альтернативное Название: Бучковска в.и. Развитие зоотехнической науки центрального Подолья Украины в XX веке
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Матеріал і методика проведення досліджень. Методологічною основою дослідження стали загальні принципи об’єктивності, історизму, які передбачають об’єктивний опис і аналіз подій, явищ на основі науково-критичного використання різноманітних джерел. Дослідження провели за схемою, наведеною на рисунку 1.


Комплексне застосування різних способів пошуку, аналізу та синтезу забезпечило можливість оптимально використати джерельну базу досліджень, які проведені на основі аналізу опублікованих і неопублікованих джерел.


Для вивчення розвитку зоотехнічної науки на центральному Поділлі опрацьовано: наукові праці співробітників наукових установ центрального Поділля у ХХ столітті; архівні документи; звіти про наукову роботу кафедр Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту; періодичні спеціальні видання; статистичні довідники; матеріали музею Подільського державного аграрно-технічного університету; наукові праці дослідників історії Подільського державного аграрно-технічного університету.


 


Основною частиною матеріалу для проведення досліджень стали наукові праці співробітників Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту у галузі тваринництва. Окреме місце в джерельній базі досліджень займають спогади співробітників Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту (далі КПСГІ). Незаперечний інтерес становлять факти свідків минулого; важливі також офіційні відомості статистичного характеру щодо стану тваринництва регіону у досліджуваний період, плани, звіти про діяльність наукових установ.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины