ІНСТИТУЦІЙНІ ЗМІНИ У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОКАЗНИКИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ : Институциональные ИЗМЕНЕНИЯ В СФЕРЕ ХОЗЯЙСТВОВАНИЯ И ИХ ВЛИЯНИЕ НА ПОКАЗАТЕЛИ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ



Название:
ІНСТИТУЦІЙНІ ЗМІНИ У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОКАЗНИКИ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ
Альтернативное Название: Институциональные ИЗМЕНЕНИЯ В СФЕРЕ ХОЗЯЙСТВОВАНИЯ И ИХ ВЛИЯНИЕ НА ПОКАЗАТЕЛИ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У першому розділі – “Аналіз умов забезпечення економічної безпеки і впливу інституційних чинників” – досліджено сутність поняття “економічна безпека”, як важливої складової національної безпеки держави. На основі цього під економічною безпекою регіону пропонується розглядати сукупність умов і факторів, що характеризують поточний стан регіональної економіки, стабільність, стійкість та поступовість її розвитку, інтеграцію з економікою цілої держави, а під ЕкБ суб’єкту господарювання - стан його захищеності від впливу внутрішніх та зовнішніх дестабілізуючих факторів, та можливість його ефективної діяльності як системи.


На основі статистичної інформації дана кількісна характеристика сучасного стану складових ЕкБ та узагальнено можливі шляхи його покращення. Наводиться модель ієрархічної структури ЕкБ.


Згруповано чинники, що формують стан ЕкБ на різних рівнях та впливають на основні структурні пропорції народногосподарського комплексу країни. Перевищення порогових значень по них перероджує їх у фактори дестабілізації стабільному розвитку, що є причинами виникнення і розвитку кризових ситуацій та створює загрозу для ЕкБ країни. В дисертаційній роботі детально вивчено внутрішні та зовнішні загрози ЕкБ України, їх згруповано у дев’ять класифікаційних груп із зазначенням негативних наслідків їх впливу.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины