ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИРОДНИХ ОРГАНІЧНИХ РЕЧОВИН В ПРОЦЕСАХ ВОДООЧИСТКИ ТА ВОДОПІДГОТОВКИ : ПРЕОБРАЗОВАНИЯ ПРИРОДНЫХ ОРГАНИЧЕСКИХ ВЕЩЕСТВ В ПРОЦЕССАХ ВОДООЧИСТКИ И ВОДОПОДГОТОВКИ



Название:
ПЕРЕТВОРЕННЯ ПРИРОДНИХ ОРГАНІЧНИХ РЕЧОВИН В ПРОЦЕСАХ ВОДООЧИСТКИ ТА ВОДОПІДГОТОВКИ
Альтернативное Название: ПРЕОБРАЗОВАНИЯ ПРИРОДНЫХ ОРГАНИЧЕСКИХ ВЕЩЕСТВ В ПРОЦЕССАХ ВОДООЧИСТКИ И ВОДОПОДГОТОВКИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтовано актуальність роботи, визначено її зв’язок з програмами та темами, сформульовано мету, об’єкт, предмет та завдання дослідження, визначено наукову новизну та практичне значення отриманих результатів, а також особистий внесок здобувача.


 


У першому розділі приведено аналіз існуючих теоретичних та практичних досліджень з питань стану та екологічної ролі ПОР в поверхневих джерелах водопостачання. Проаналізовано поведінку ПОР в процесах водопідготовки. Показано, що присутність частини ПОР, що являє собою БДОВ, є основною причиною біообростання водопровідних мереж та утворення токсичних продуктів знезараження. Вивчено вплив різних форм органічного вуглецю на ефективність його вилучення в процесах водопідготовки. Розглянуто питання адсорбції ПОР активованим вугіллям та особливості їх вилучення БАВ в процесах очищення води. Показана можливість підвищення екологічної та економічної ефективності функціонування систем підготовки питної води шляхом суміщення окиснення та фільтрування через шар АВ. Проведено аналіз екологічно привабливих та економічно придатних методів регенерації АВ. На основі аналізу розглянутих даних визначено задачі і шляхи досягнення поставленої мети роботи.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины