ДОСЛІДЖЕННЯ ЧИСЕЛЬНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ СТАЦІОНАРНИХ ПРОЦЕСІВ В ОБЛАСТЯХ ДОВІЛЬНОЇ ФОРМИ : ИССЛЕДОВАНИЕ численных методов ДЛЯ математических моделей СТАЦИОНАРНЫХ ПРОЦЕССОВ В ОБЛАСТЯХ произвольной форме



Название:
ДОСЛІДЖЕННЯ ЧИСЕЛЬНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ СТАЦІОНАРНИХ ПРОЦЕСІВ В ОБЛАСТЯХ ДОВІЛЬНОЇ ФОРМИ
Альтернативное Название: ИССЛЕДОВАНИЕ численных методов ДЛЯ математических моделей СТАЦИОНАРНЫХ ПРОЦЕССОВ В ОБЛАСТЯХ произвольной форме
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обгрунтовується актуальність теми дисертаційної роботи, формулюються мета і задачі дослідження, викладено короткий зміст дисертації і отриманих у ній результатів, виділено їх новизну і практичну цінність.


Перший розділ присвячено огляду літератури та вибору напрямків досліджень. Зроблено аналітичний огляд стану наукових досліджень за обраною тематикою, розглянуто питання застосування різницевих методів для розв'язування крайових та спектральних задач для еліптичних операторів. Зазначено зв'язок роботи з іншими дослідженнями, визначено проблеми, які необхідно розв'язувати.


У другому розділі розглядаються питання побудови та обгрунтування різницевих схем, побудованих на основі методу фіктивних областей, в задачах оптимального керування для еліптичних операторів другого, четвертого порядків та варіаційних нерівностей другого порядку з обмеженням усередині області.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины