МОТИВАЦІЯ У МЕХАНІЗМІ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА : МОТИВАЦИЯ В МЕХАНИЗМЕ ПОВЫШЕНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТИ ПРОИЗВОДСТВА



Название:
МОТИВАЦІЯ У МЕХАНІЗМІ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА
Альтернативное Название: МОТИВАЦИЯ В МЕХАНИЗМЕ ПОВЫШЕНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТИ ПРОИЗВОДСТВА
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету, об’єкт, предмет і завдання дослідження, відображено наукову новизну, практичне значення одержаних результатів, наведено відомості про їх апробацію.


У розділі 1 „Теоретико-методологічні засади мотивації як складової механізму підвищення продуктивності виробництва” узагальнено теоретичні питання продуктивності виробництва, розроблено модель управління продуктивністю, обґрунтовано структуру механізму її підвищення; уточнено категоріальний апарат теорії мотивації, сформульовано методологічні засади ефективної мотивації персоналу.


 


На підставі аналізу теорій ефективності та оптимальності дисертант дійшов висновку про необхідність розроблення концепції продуктивності, яка повинна синтезувати надбання досліджень іноземних і вітчизняних науковців щодо ефективного використання ресурсів в умовах їх дефіциту. Основою запропонованої концепції є система критеріїв, зокрема ефективність, доходність, дієвість, оптимальність, конкурентоспроможність виробництва, стабільність функціонування підприємства. Запропонована у дисертації модель управління продуктивністю базується на стратегічному та оперативному плануванні організації виробництва, мотивації персоналу до результативної діяльності, вимірюванні, аналізі та контролі рівня продуктивності виробництва.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины