ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРІННЯ М’ЯСА ПІД ОСЬОВИМ ТИСКОМ



Название:
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ДВОСТОРОННЬОГО ЖАРІННЯ М’ЯСА ПІД ОСЬОВИМ ТИСКОМ
Альтернативное Название: ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА И СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ДВУСТОРОННЕГО жаркой МЯСА ПРИ осевое давление
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету та основні задачі дослідження, подано відомості про наукову новизну та практичне значення одержаних результатів.


 


У першому розділі "Аналіз існуючих способів кондуктивного жаріння м’яса і м’ясопродуктів та апаратів для їх реалізації" проаналізовано особливості процесу кондуктивного жаріння м’яса і м’ясопродуктів, в тому числі і двостороннього. Розглянуті результати дослідження структурно-механічних властивостей м’яса, встановлено діапазон значень граничного осьового тиску, за якого починається руйнування структури з’єднувальної тканини м’яса, придатного для жаріння: в свинині – (10...15)·103 Па, у яловичині – (14...20)·103 Па. Аналіз технічного рівня сучасних апаратів для кондуктивного жаріння м’яса і м’ясопродуктів дозволив зробити висновок про необхідність їх вдосконалення. Було визначено напрямок розробки нових конструкцій апаратів для двостороннього жаріння, їх основних вузлів та необхідність проведення експериментальних досліджень розробленого апарата.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины