УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВ



Название:
УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Альтернативное Название: УПРАВЛЕНИЕ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬЮ РЕКРЕАЦИОННЫХ КОМПАНИЙ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обгрунтовано актуальність, мету і завдання дослідження, його предмет і об'єкт, сформульовано наукову новизну і практичну значимість результатів дисертаційної роботи.


У першому розділі "Теоретичні основи управління діяльністю рекреаційних підприємств" розкрито економічну природу та сутність рекреаційної діяльності, відзначено, що рекреаційна діяльність виникла в результаті необхідності задоволення потреб у відновленні працездатності населення та розвитку його життєвих сил в процесі тривалої еволюції суспільства. В сучасних умовах рекреаційна діяльність - це складне явище, без якого неможливе якісне відтворення робочої сили.


 


Дослідженням встановлено, що рекреаційна діяльність стала окремим видом трудової діяльності з відповідними йому засобами виробництва, фахівцями та технологією обслуговування, що об'єднувались у рекреаційні підприємства, під впливом таких факторів, як наростання інтенсивності виробництва та поглиблення суспільного поділу праці. На основі дослідження еволюції рекреаційної діяльності визначено, що в своєму становленні вона пройшла такі періоди: античний, середньовічний, відродження та індустріальний; наприкінці 20 ст. вступила у постіндустріальний період розвитку. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины