НАУКОВІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ\'Я В ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ В УКРАЇНІ  



Название:
НАУКОВІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ\'Я В ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ В УКРАЇНІ  
Альтернативное Название: НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ ФОРМИРОВАНИЯ ТРУДОВЫХ РЕСУРСОВ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ В ПРОЦЕССЕ РАЗВИТИЯ СЕМЕЙНОЙ МЕДИЦИНЫ В УКРАИНЕ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Об'єкт, програма, обсяг і методи досліджень. Для досягнення мети дисертаційної роботи було проведено систематичний аналіз наукових інформаційних ресурсів (перший етап), за результатами якого було розроблено спеціальну програму. Програма складалася з 7 етапів, кожний з яких, у свою чергу, був перехідним до наступного і вміщував об'єкти вивчення, одиниці спостереження, обсяги і методи досліджень (табл. 1).


 


Досліджено  закономірності формування трудових ресурсів та їх причинно-наслідкові зв’язки з комплексом факторів інфраструктури галузі (другий етап). Вхідними параметрами аналізу визначені наступні якісні (професія, спеціальність, кваліфікація, вік, гендерний аспект, територія, типи закладів, підготовка кадрів) та кількісні (забезпеченість, укомплектованість, співвідношення) фактори. Результативним фактором була визначена оцінка сумарного впливу досліджуваних чинників на формування трудових ресурсів. Адекватність даного аналізу обґрунтовується тривалістю спостереження (за даними статистичних матеріалів (n=124) 1994-2007 роки, звітних форм моніторингу закладів ЗПСМ (n=1418)  за 2003-2005 роки) та стандартизацією методики дослідження. Крім того, проведено аналіз кадрового потенціалу охорони здоров’я у порівнянні з іншими країнами світу та визначено регіональні особливості кадрового забезпечення в Україні.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины