Нарушения эмоциональной сферы в структуре деменций  сосудистого генеза (клиника, диагностика, принципы восстановительной терапии)



Название:
Нарушения эмоциональной сферы в структуре деменций  сосудистого генеза (клиника, диагностика, принципы восстановительной терапии)
Альтернативное Название: Порушення емоційної сфери в структурі деменцій судинного генезу (клініка, діагностика, принципи відновної терапії)
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У основу роботи покладене комплексне обстеження 124 хворих на дисциркуляторну енцефалопатію (ДЕ) атеросклеротичного (у 96) і змішаного (у 28) генезу (атеросклеротичного в поєднанні  з хронічним алкоголізмом), в тому числі 83 хворих з деменцією судинного генезу (мультиінфарктною і субкортикальною судинною) і 41 хворий – без деменції.


 В умовах стаціонарного лікування під клінічним спостереженням знаходилися 74 хворих. Метод ретроспективного аналізу історій хвороби застосовано у 50 хворих. Всі хворі чоловічої статі були розділені на 2  клінічні групи: I (I А – основну підгрупу i I Б – підгрупу порівняння) з проведенням індивідуальної психокорекції, II (у II групу ввійшов 41 хворий без деменції, котрий отримував базисну медикаментозну терапію із застосуванням амітриптиліну).


У  I А підгрупу ввійшли 40 хворих з деменцією судинного генезу, що отримували в комплексі лікування препарат моноциклічнго ряду антидепресантів третього покоління з переважно стимулюючою дією – флуоксетин  в поєднанні з препаратом синергичної дії, що володіє збалансованим ефектом впливу і містить екстракт звіробою – деприм.


 


 У I Б підгрупу ввійшли 43 хворих з деменцією судинного генезу, які отримували в якості основного препарату антидепресивної дії препарат першого покоління, що відноситься до трициклічних антидепресантів – амітриптилін.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины